WINI Kantoordesign B.V.

WINI Kantoordesign is gestart in 2001 met een vestiging in Waalwijk. Er is een nauwe samenwerking met WINI Büromöbel Georg Schmidt GmbH & Co. KG in Coppenbrügge wat de hoofdvestiging is voor Europa. Bij WINI Kantoordesign zit u bij de fabrikant aan tafel!
Via een dealernetwerk in Nederland en België hebben wij onze afzet van het kantoormeubilair. De vestiging in Waalwijk bestaat uit 7 personen:

Directie: J.P.A. Salm, eigenaar, aandeelhouder met WINI GmbH.
Buitendienst verkoop: Jaap Moejes, Robin Salm.
Interieur architect: Maaike Gerritsen.
Office Manager: Ruben Trimbach.
Financ.Adm: Liesbeth Salm.
Service en montage: Michel Mutsaers.

In 2010 heeft WINI Kantoordesign haar nieuwe InfoCenter geopend van ruim 1000 m2 waar de oplossingen getoond worden voor het inrichten van de kantoren conform het concept “ Het Nieuwe Werken “
De naam WINI staat voor innovatieve producten, korte levertijden, heel eigen design, klant gerichte oplossingen, persoonlijk en betrouwbaar. De uitdaging is de verandering en ontwikkeling in onze kantoorwereld. Technologie beheerst ons dagelijks leven, iedereen kan overal en nergens zijn werk doen. De persoonlijk benadering en het mensen contact zal echter altijd blijven. Wij bieden daarom oplossingen die individueel zijn maar ook gelegenheid bieden om elkaar te ontmoeten en gegevens uit te wisselen. De beste ideeën ontstaan in prettige en relaxte omgeving.
En natuurlijk staat WINI voor Quality Office, een certificaat dat er staat voor het individu als werkelijk middelpunt van prestatie in het kantoor. Het kenmerkt producten en dienstverleningen die ver boven de voorschriften en normen uitsteken.

Hoe gaat WINI de toekomst tegemoet ?

Om nu en in de toekomst succes vol te zijn bieden wij de gebruiker de mogelijkheid aan om zijn speciale eisen wensen door ons te laten realiseren. Ons doel is om de individuele wens van onze klanten met de hoogste mate van kwaliteit snel en betrouwbaar op te lossen en te garanderen. Op de toekomst georiënteerd denken en handelen met behulp van ecologische concepten. Deze manier van denken geldt zowel voor de productie van kantoormeubelen als voor de vormgeving ervan.

Milieu

Het milieubeleid is een vast onderdeel van de bedrijfsstrategie en richt zich volledig op het personeel en de productie van kantoormeubelen. Het door WINI in praktijk gebrachte milieu managementsysteem is volledig gebaseerd op DIN en ISO 14001-norm. Alle handelingen binnen de onderneming moeten aan de geldende wetten en verordeningen voldoen.
Bij WINI –Kantoormeubelen komen knowhow en concept voort uit een succesvolle betrokkenheid bij het milieu.

Waar staat WINI ?

Onze klanten en partners waarderen ons vanwege ons portfolio en onze korte levertijden. Vanwege onze schappelijke en persoonlijke manier van samenwerking en omdat wij als bedrijf dat door de eigenaar zelf wordt geleid, ten alle tijden aanspreekbaar en betrouwbaar zijn.