meta data voor deze pagina
  •  

Tombow Pen & Pencil GmbH

Tombow logo Sinds 1913 is de naam Tombow synoniem voor designer schrijfwaren en onderscheidende kantoorproducten. Wat begon met de productie van potloden is tegenwoordig een wereldwijd bekend merk voor producten van uiterst hoge kwaliteit in de categorieën corrigeren, lijmen, schrijven, kleuren en tekenen. Vele Tombow producten zijn uitgegroeid tot klassiekers en over de gehele wereld populair, zoals luxe schrijfwaren serie Zoom 707 of de gebruiksvriendelijke MONO correctie tape met zijdelingse aanbreng techniek.

Elk Tombow product is een succesvolle symbiose van schoonheid, ergonomie en technische perfectie. Design en gebruiksmogelijkheden zijn hierin complementair en ten dienste van de gebruiker. Altijd geproduceerd volgens Tombow's bedrijfs- en productfilosofie waarin het behoud en duurzaam gebruik van natuurlijke bronnen een belangrijke waarde is.

Talrijke Tombow producten zijn onderscheiden met internationaal erkende design prijzen, zoals de red dot design award en de iF Product Design Award.
Tombow producten laten haar gebruikers ervaren, hoe onderscheidend zij zijn!

Het hoofdkantoor van Tombow staat in de Japanse hoofdstad Tokyo. Voor Europa heeft Tombow een eigen Europese vestiging in Mörfelden-Walldorf, nabij het Duitse Frankfurt.

Tombow Pen & Pencil GmbH
Waldecker Straße 10
D 64546 Mörfelden-Walldorf
Telefon +49 61 05 30964-0
Telefax +49 61 05 30964-71
E-Mail: info@tomboweurope.com


OFFI Label: