meta data voor deze pagina
  •  

Innobind B.V.

De focus van het in 2011 opgerichte Innobind B.V. ligt op het ontwikkelen van milieuvriendelijke en volledig papiergebaseerde inbindoplossingen. In 2012 introduceerde Innobind B.V. een volledig nieuw inbindsysteem gebaseerd op haar unieke gepatenteerde inbindconcept, genaamd Innobind. Met het Innobind systeem is het mogelijk om op milieuvriendelijke wijze, zonder of met volledig recyclebare supplies, documenten, rapporten en presentaties in te binden.

Het eerste product is de Innobind Office, een kwaliteitsapparaat voor het stansen van speciale Innobind tabs in papier, die het mogelijk maken om papier direct in te binden. Gelijktijdig is een lijn van papieren Innobind covers ontwikkeld in verschillende kleuren waarmee de gebruiker naar eigen wens een goed uitziend en volledig recyclebaar boekje kan maken.

Innobind heeft reeds meerdere onderscheidingen mogen ontvangen voor het Innobind systeem. Naast de Paperworld Editors Choice Award is het systeem in 2012 tweemaal onderscheiden bij de Benelux Office Products Awards verkiezing.

Innobind producten zijn verkrijgbaar in verschillende landen en worden via geselecteerde kanalen en op de website www.innobind.com aangeboden. Het Innobind systeem is niet alleen milieuvriendelijk maar biedt gebruikers ook diverse mogelijkheden om op unieke eigen wijze documenten in te binden en te presenteren. Met oog op de wensen van de diverse gebruikersgroepen werkt Innobind aan een verdere uitbreiding van haar machinelijn en en supplies op basis van het Innobind systeem.

MVO is een integraal onderdeel van de Innobind bedrijfsvoering. Bij alle activiteiten wordt rekening gehouden met de effecten op mens, milieu en maatschappij.


OFFI Label: