meta data voor deze pagina
  •  

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
wiki:icn-kwaliteitseisen [2010/07/31 11:45]
webmaster
wiki:icn-kwaliteitseisen [2011/02/16 12:00] (huidige)
Regel 9: Regel 9:
   * [[ICN-KWALITEITSEIS NO. 7]] Deze kwaliteitseis geeft de eisen met betrekking tot kwaliteit, fysische eigenschappen en duurzaamheid van ligninearme,​ gebufferde dozen voor langdurige bewaring van voorwerpen van culturele waarde in een museum.   * [[ICN-KWALITEITSEIS NO. 7]] Deze kwaliteitseis geeft de eisen met betrekking tot kwaliteit, fysische eigenschappen en duurzaamheid van ligninearme,​ gebufferde dozen voor langdurige bewaring van voorwerpen van culturele waarde in een museum.
   * [[ICN-KWALITEITSEIS NO. 8]] Deze kwaliteitseis geeft de eisen met betrekking tot kwaliteit, fysische eigenschappen en duurzaamheid van zuurvrije dozen voor bewaring op middellange termijn van voorwerpen van culturele waarde.   * [[ICN-KWALITEITSEIS NO. 8]] Deze kwaliteitseis geeft de eisen met betrekking tot kwaliteit, fysische eigenschappen en duurzaamheid van zuurvrije dozen voor bewaring op middellange termijn van voorwerpen van culturele waarde.
 +  * [[ICN-KWALITEITSEIS NO. 9]] Deze kwaliteitseis geeft de eisen met betrekking tot kwaliteit, fysische eigenschap-pen en duurzaamheid van heldere plaat en folie die ultra-violet licht weren in musea ter bescherming van voorwerpen van culturele waarde.
   * [[ICN-KWALITEITSEIS NO.10]] Deze kwaliteitseis geeft de eisen met betrekking tot kwaliteit, fysische eigenschap-pen en duurzaamheid van zuurvrij golfkarton voor de productie van dozen en andere toepassingen voor de bewaring op middellange termijn van voorwerpen van culturele waarde.   * [[ICN-KWALITEITSEIS NO.10]] Deze kwaliteitseis geeft de eisen met betrekking tot kwaliteit, fysische eigenschap-pen en duurzaamheid van zuurvrij golfkarton voor de productie van dozen en andere toepassingen voor de bewaring op middellange termijn van voorwerpen van culturele waarde.
   * [[ICN-KWALITEITSEIS NO.11]] Deze kwaliteitseis geeft de eisen met betrekking tot kwaliteit, fysische eigenschappen en duurzaamheid van zuurvrij golfkarton voor de productie van dozen en andere toepassingen voor de bewaring op lange termijn van voorwerpen van culturele waarde.   * [[ICN-KWALITEITSEIS NO.11]] Deze kwaliteitseis geeft de eisen met betrekking tot kwaliteit, fysische eigenschappen en duurzaamheid van zuurvrij golfkarton voor de productie van dozen en andere toepassingen voor de bewaring op lange termijn van voorwerpen van culturele waarde.